Джуджи: Люта македонка съм с шоколад в гените

Казва в интервю за "Всичко за семейството" Диляна Маркова-Джуджи. С "На кафе" е сбъднала мечтата си за телевизия, сега в "Като две капки вода" се забавлява. Аматьор в пълния смисъл на думата, те се плаши и от пеенето, и от имитациите, но най-вече от танците. При подготовката й помага синът й Косьо, който е барабанист в момчешка банда.

Двамата са си близки, особено след като миналата година той преживял тежък инцидент. Джуджи си признава, че е много суеверна, вярва, че магията присъства в живота ни. За нея годините са само цифри и не се притеснява от възрастта.

В броя ще прочетете още за рода Даниел и за пътешествията на шефа на БТА Максим Минчев по света, ще научите коя е най-подходящата семейна икона, а от рубриката Семеен бюджет ще разберете как да не изпразните джоба си преди заплата. Страницата Тийн дава съвети на родителите как да накарат децата си да спрат да ги лъжат, а раздела за мода представя тенденциите при абитуриентските костюми.

Новият брой ще ви предложи още изпитани кулинарни рецепти, съвети за отглеждането на цветята, идеи за обзавеждането на дома и вилата. Рубриките Здраве, Красота и Тяло са безценен пътеводител за поддържане на добра форма, а Нови книги, Бестселър и Маршрут за уикенда ще ви подскажат идеи за свободното време.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл