Бащата на Красимира: Никой не е посягал на полицая, прегазил бебето ми

Лично никой не е посягал на Костадин Стоянов. Това каза Красимир Кънев, баща на прегазената в Крушевец Красимира, цитиран от радио Фокус. Той коментира показанията на колегите на обвиняемия Костадин Стоянов, че се е страхувал за живота и здравето си след инцидента.

„Той беше в страни от инцидента, с достатъчно полицейски служители, негови колеги, специално звено от Гранична полиция. Няма как някой до му е посегнал”, обясни Кънев.

По неговите думи, е нормално след такъв инцидент да има коментари и реакции, но никой не е посягал лично на Стоянов. Пряка заплаха обаче не е имало, посочи още бащата на убитото момиченце.

„Може да е имало закани, но не от моя страна, нито от мои роднини. Не мога да контролирам хората кой как ще реагира”, допълни той като посочи, че може да е имало закани, но не ги е чул. Кънев бе категоричен, че след като цялото село е видяло подсъдимия да пие кисело мляко, няма как това да е лъжа. Веднага след като приключи държавното обвинение родителите на момиченцето ще заведат граждански иск срещу Костадин Стоянов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини