Върхът на Джеймс Бонд Интерактивни изживявания с автомобилите на Агент 007

Вижте как Кейт и Уилиам излизат от болницата с новородения принц

Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

Славчо Атанасов: Последните 20 години по стадионите се получиха много неприятни неща

Първа лека катастрофа за новите шофьорски закони (обзор) Депутати, катаджии и чиновници изслушаха куп забележките от експерти

Държавният дълг се понижи до 25% от БВП

Общинари събират пари за главния архитект на София Симеон Славчев: Бих призовал цялото общество да се включи в тази морална битка

Димитър Делчев: В момента дясното не може да се обедини

Светлин Танчев и Георги Ковачев обясняват защо напускат Бареков

Депутатите от България без цензура Светлин Танчев и Георги Ковачев разпратиха отворено писмо, в което обясняват защо напускат партията и лидера й Николай Бареков. Ето го:

След повече от година политически живот „България без цензура” успя да акумулира солидно количество напрежение, въпросителни и недоверие. И, ако резултатите от изборите за Европейски парламент през месец май доказаха силата на новата формация и дадоха импулс и надежда за развитие на Партията в бъдеще, то последвалото участие и резултата от вота за Парламентарните избори изкара на преден план редица вътрешнопартийни проблеми. Като членове на ръководните органи на Партията дадохме всичко от себе си те да бъдат решени, представителите ни в Парламента максимално мотивирани, а структурите ни в страната- удовлетворени от избора си. Останахме плътно до Николай Бареков в един от най-трудните моменти. Преодоляхме заедно тежкият политически удар в края на 2014г. при напускането на трима народни представители, с надеждата това да доведе до пълна мобилизация и съвършено нов облик на партията, с които редиците ни да започнат дългоочакваната подготовка за местни избори. И това не се случи!

Размяната на остри реплики, ултиматуми и заплахи през медиите премина границата на добрия тон. Въпреки това се опитахме, да запазим баланса в парламентарната група, отчитайки всичко положително като принос от страна на лидера на Партията, отделните народните представители и коалиционните ни партньори.

Поради гореописаните причини, липсата на доверие към нас от страна на Председателя на Партията – г-н Николай Бареков и трайното разминаване в политическите ни виждания, бихме искали да Ви уведомим за решението ни, че считано от днес подаваме оставки от всички заемани от нас длъжности и не сме част от ПП „България без цензура”.

Продължаваме да поддържаме контактите си с политическите структури на Партията и вярваме, че заедно ще продължим да отстояваме принципите, които ни събраха в началото на 2014г. Категорично заявяваме готовността си за диалог и съвместна работа както с тях, така и с бъдещи партньори от политическия и неправителствен сектор, с които изповядваме сходни виждания за развитието на България.

Благодарим на колегите, членовете и симпатизантите ни за всяко усилие, за проявеното разбиране и търпение, за всеотдайността и вярата им!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.