Тръмп каза, че никой президент на САЩ не е бил толкова твърд към Русия като него

Поругаха гроба на Стефан Стамболов Разрушен е и паметникът на Каблешкови

Берлин незаконно депортирал екстремист Върнатият на Тунис Сами А. е бил бодигард на Осама бен Ладен

Четири уволнения заради чумата разпореди Борисов (обзор) Браншът и правителството се споразумяха, карантината ще продължи шест месеца

Животновъди даряват кози от стадата си на засегнатите от чумата

20% по-малко безработни жени 14,4% разлика в заплатите на двата пола

Баварски патрули на границата с Австрия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 юли 2018

„Боинг“ получи поръчка за два нови „Еър Форс 1“ Сделката е на стойност 3,9 млрд. долара

Плащаме в брой до 5000 лева

Криминално проявен мъж буйствал в автобус на градския транспорт и отправил заплахи към водача

12 000 деца са отпаднали от клас 2000 върнати, но отново напуснали

САЩ добиха 11 милиона барела суров петрол за един ден за първи път в историята

Унгария се изтегля от миграционен пакт на ООН Споразумението ще бъде окончателно прието през декември

Въвеждаме еврото от лятото на 2022 г. Трябва да престоим в ERM II поне 3 години, каза Валдис Домбровскис

Светлин Танчев и Георги Ковачев обясняват защо напускат Бареков

Депутатите от България без цензура Светлин Танчев и Георги Ковачев разпратиха отворено писмо, в което обясняват защо напускат партията и лидера й Николай Бареков. Ето го:

След повече от година политически живот „България без цензура” успя да акумулира солидно количество напрежение, въпросителни и недоверие. И, ако резултатите от изборите за Европейски парламент през месец май доказаха силата на новата формация и дадоха импулс и надежда за развитие на Партията в бъдеще, то последвалото участие и резултата от вота за Парламентарните избори изкара на преден план редица вътрешнопартийни проблеми. Като членове на ръководните органи на Партията дадохме всичко от себе си те да бъдат решени, представителите ни в Парламента максимално мотивирани, а структурите ни в страната- удовлетворени от избора си. Останахме плътно до Николай Бареков в един от най-трудните моменти. Преодоляхме заедно тежкият политически удар в края на 2014г. при напускането на трима народни представители, с надеждата това да доведе до пълна мобилизация и съвършено нов облик на партията, с които редиците ни да започнат дългоочакваната подготовка за местни избори. И това не се случи!

Размяната на остри реплики, ултиматуми и заплахи през медиите премина границата на добрия тон. Въпреки това се опитахме, да запазим баланса в парламентарната група, отчитайки всичко положително като принос от страна на лидера на Партията, отделните народните представители и коалиционните ни партньори.

Поради гореописаните причини, липсата на доверие към нас от страна на Председателя на Партията – г-н Николай Бареков и трайното разминаване в политическите ни виждания, бихме искали да Ви уведомим за решението ни, че считано от днес подаваме оставки от всички заемани от нас длъжности и не сме част от ПП „България без цензура”.

Продължаваме да поддържаме контактите си с политическите структури на Партията и вярваме, че заедно ще продължим да отстояваме принципите, които ни събраха в началото на 2014г. Категорично заявяваме готовността си за диалог и съвместна работа както с тях, така и с бъдещи партньори от политическия и неправителствен сектор, с които изповядваме сходни виждания за развитието на България.

Благодарим на колегите, членовете и симпатизантите ни за всяко усилие, за проявеното разбиране и търпение, за всеотдайността и вярата им!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.