Пострадалият от катастрофата край София претърпя втори инцидент с линейката

Човекът, оцелял по чудо с тежки наранявания при жестоката катастрофа с две жертви край софийското село Войняговци, е преживял втора катастрофа преди минути. Линейката, в която е бил той е се е ударила с друга кола на кръстовището на бул. Сливница и ул. Опълченска в столицата, съобщава Фокус.

Две линейки са се отправили спешно към мястото на сблъсъка, при който има нови пострадали, за да откарат тях и ранения край Войняговци в болнични заведения.

Недалеч от мястото на този инцидент има и друга катастрофа, твърдят очевидци. Ударили са се две коли, едната от които с чуждестранен регистрационен номер. И двете не са в движение. Пристигнала е полицейска патрулка, за да бъдат установени причините за инцидента.

Пътните настилки при обилното топене са мокри и особено хлъзгави в сутрешните часове, когато температурата все още е ниска. Трябва да се шофира със съобразена с лошите условия скорост и повишено внимание.

От СДВР потвърдиха, че при инцидента, станал на пътя от Околовръстното шосе до с. Войняговци, са загинали двама души. Все още няма данни за възрастта и пола на загиналите или ранения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини