Намериха изчезналата ученичка, била на гости на познати в Момчилград

Непълнолетна, обявена за общодържавно издирване, е била открита тази сутрин около 8 часа в центъра на Момчилград, съобщиха от полицията.

Момичето е от кърджалийския кв. "Байкал" и не се била прибирала в дома си от неделя вечер. Близките на девойката подали сигнал в полицията за изчезването й и веднага са били организирани издирвателни действия и са били проверени места, където е възможно тя да се е приютила, пише "24 часа".

Полицай от РУ-Момчилград забелязал момиче тази сутрин в градската градина на Момчилград, попитал я за името й и се изяснило, че 17-годишната се издирва. Ученичката е в добро здраве, по първоначални данни е пребивавала при свои познати. С нея работи инспектор от Детска педагогическа стая, след което ще бъде предадена на близките си.

11-токласничката Диана Ангелова от ГПЧЕ „Христо Ботев" бе в неизвестност от неделя. "Потърсихме съдействие и от полицията, но умоляваме всички, които могат да бъдат полезни с информация, да помогнат за издирването й", заявиха близките на момичето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони