И седми да е, „Левски“ се бори за лиценз

„Левски“ ще продължи битката да изплати всичко за лиценза, независимо дали е в първата или втората половина на класирането. „Сините“ продължават да мечтаят за купата, която би донесла виза за Лига Европа.

„Клубът трябва да е начисто, където и да е в класирането - каза изпълнителният директор Константин Баждеков.- Много важна ще е подкрепата на феновете, за да съберем средствата.“

„Сините“ имат да дават още 6-цифрена сума по стари задължения, а остават 2 седмици. На „Герена“ са трогнати, че привърженици правят дарения, без да искат да получат акции на клуба, както предвижда кампанията „Левски“ е твой“.

Известни “сини“ лица започват национално турне по идеята. На 23 и 24 март ще бъдат в Кюстендил, а в следващите два дни в Сандански. На 30-31 следва Панагюрище. Вече близо 350 души направиха дарения.

„Вярвам, че ЦСКА ще играе за победа срещу „Ботев“ - заяви бившият капитан Станислав Ангелов, който е шеф на школата на „Раковски“, а е юноша и на „червените“, и на „сините“. - Така бихме постъпили ние, така, мисля, и те. Феновете са си фенове, затова са колоритни. Но спортът е в нагласата да има феърплей. Какво му е оздравителното да играем мачове, които са без значение? По-добре да ни натупат още два-три пъти в първата шестица - ще ни подейства по-продуктивно. Който обича истински „Левски“, обича при всички положения.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ