Задържаха заподозрян за атаката с нож в Благоевград, не изключват любовен триъгълник

Криминалистите от ОД на МВР Благоевград задържаха заподозрян за нападението с нож на 29-годишния Петър Х. от Разлог. Изяснява се съпричастността на задържания към кървавия инцидент, станал днес около 14 часа пред магазин на ул. "Шар планина" в областния център.

В полицията бе подаден сигнал за лежащ на улицата окървавен млад мъж. На място бе извикан и екип на спешен център, който транспортира ранения в хирургично отделение на благоевградската болница. Пострадалият е контактен, но не сътрудничи на полицията, която има подозрения, че той познава нападателя си. Твърди, че не го е видял. Раненият има регистрирани криминални прояви в местната полиция. Той има три рани, две от които са прободни по тялото, а една е плитка порезна в областта на шията.

Според свидетели пожелали анонимност, наръганият е спрял на мястото с автомобил, в който имало жена. Не се изключва вероятността и любовен триъгълник да е в основата на нападението. Засега полицията не съобщава подробности около разследването на инцидента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини