На чаша вино с бившите

Може ли най-добрият ти приятел да бъде чаша? Да, ако си наливаш в нея червено вино и й измислиш име. А когато я счупиш, можеш да я погребеш и да я замениш с по-голяма, която вече прилича на ваза... Джулс има опит в това. Как иначе би се справила с развода, с по-младото си гадже, с шантавия си бивш съпруг, с когото още са приятели, с двете си най-добри дружки, които не се харесват помежду си, и с целия си заплетен живот?

Затова са най-добрите приятели - да ти объркват живота, да ти помогнат, да повдигат настроението ти и да те въвличат в каши. Поредната порция лудории, които завършват на по чаша вино, Джулс забърква в шестия сезон на “Агнешко”, който започва на 24 март от 22 ч по “Фокс Лайф”.

Докато чакате симпатичните откачалки да продължат да пият групово, може да проследите объркания живот на няколко разведени приятели. Отново във вторник, но час по-рано, от 21,00 вече върви новият сезон на поредицата “Бивши”. Хаскъл, Стюарт и Фил намират идеалната жена - тя им помага да се разведат, а след това се превръща в тяхна хазайка. Холи обаче си има и своите недостатъци...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали