БСП поиска извинение от председателя на НС “заради спекулации”

Обявяваме доходите си от студентски бригади

Нов трус от 3,9 по Рихтер в Румъния

Катастрофа затвори пътя София – Варна край Ловеч

Желяз Андреев: Настроени сме позитивно, но се готвим и за най-лошите варианти

Какво говорят по секс телефона за алкохолици

Лидерите на Северна и Южна Корея ще се срещнат на военната линия между страните

Вижте къде в София шумът е над допустимите норми

Менда Стоянова: Ще продължим да намаляваме външния дълг спрямо БВП

Властите на САЩ влезли с взлом в дипломатически имот на Русия, Москва ще ги съди

Румен Гечев: Външният дълг не се управлява достатъчно добре

Делян Добрев: Вероятно ще подкрепим Закона за енергетиката, за да няма спекулации в обществото

ДНК експертиза разкри чии са костите на намерения скелет в хотел „Смолян”

Корнелия Нинова: Управляващите обявиха война на всички, а днес ни трябва съзидание

Закриха сайт, използван за милиони кибератаки по света

Бойко Борисов: Истинско щастие е да сме обединени

Истинско щастие е да сме обединени. Ако не бяхме превъзмогнали егото си, личните си конфликти, нямаше да има правителство сега, нямаше да са пуснати всички евро фондове, да сме изплатили на над 80 000 вложители в КТБ парите. Нямаше да се строи, нямаше да се правят реформи в куп сфери.

Това заяви премиерът Бойко Борисов на представянето на автобиографията “За наше щастие сме обединени-моят европейски път” на председателя на фондация “Конрад Аденауер” и бивш президент на Европейския парламент д-р Ханс-Герт Пьотеринг, предаде БГНЕС.

“Доста неща сме направили, може и още, ако спазваме това заглавие. Ще положим огромни усилия, от името на ГЕРБ”, каза Борисов.

Радвам се, че сте тук много Ваши Светейшества, защото както е казал Господ без Вас нищо не може да стане, започна словото си Борисов. Той заяви, че с радост виждал толкова много приятели и съратници на Пьотеринг.

“За всички ние, които се определяме, че сме в център дясно това е една кариера, която надали някой от нас може да повтори. Заглавието, все едно е писано за България. Това, че ние като най-голяма партия към момента сме имали повече финанси да я издадем, и ще дигнем тиража поне с 5000, интересът е голям”, заяви премиерът.

“Въпреки през тежкото време, в което минахме, знаете колко разединени бяхме, десницата не си говореше. 35 години да обединяваш една разединена Европа, минала през война, това е било страшно труден процес. Ние го извършихме тук преди месеци. Сега имаме правителство с център дясно, реформаторско”, каза той.

Премиерът определени книгата като интересна, имала картинки и снимки от толкова важни периоди на Европа, които цензурата до 90-та година не давала възможност да се видят у нас-срещи, важни събития за Европа. Някои бяхме затворени в България, децата на членовете на политбюро учеха на Запад, имали са възможност, каза още той.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.