“Ботев“ не чака „червени“ подаръци

В „Ботев“ не очакват подаръци от ЦСКА за неделното дерби. „Канарчетата“ се надяват, че победа над „червените“ ще ги прати в първата шестица.

„Абсолютни спекулации са твърденията, че ЦСКА ще играе симулативно - каза треньорът Петър Пенчев. - Съперникът ще гони победа с всички сили. Коментирахме го в съблекалнята. А ние ще излезем като за финал. Трябва да играем както в последните два кръга. Всички виждат, че ние сме честни и решаваме нещата на терена. С резултатите си засегнахме доста интереси. И без да споменавам имена, е ясно чии сметки объркахме. Не сме удобни, но сме честни. Трудно ще е с ЦСКА, но ще се борим за победа.“

Пенчев си пожела реферът Никола Попов да свири обективно и да не се стига до ексцесии по трибуните. Заради пет жълти картона „Ботев“ няма да разчита на две от звездите си - Мариян Огнянов и Цветелин Чунчуков. От клуба нямат намерение да плащат 20 000 лв. за 500 полицаи. За реда по трибуните ще се грижат 100 частни охранители. А около стадиона ще пазят 400 полицаи.

Тръгнаха слухове в Пловдив, че феновете на ЦСКА ще направят опит да прекратят двубоя, ако отборът им поведе в резултата. Почти всички „червени“ чакат загуба и изхвърляне на „Левски“ от първата шестица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ