Цветанов: Убеден съм, че можем да гарантираме стабилно управление, въпреки различията

Убеден съм, че с общите усилия на всички ще можем да гарантираме това стабилно управление, въпреки различията си. Това каза пред журналисти в Пловдив зам.-председателят ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщава Фокус.

Работим в една доста напрегната атмосфера, но това дава допълнителна възможност и гаранция да бъдем едно стабилно управление, каза още заместик-председателят на партията. По думите му, с разговорите, които се водят в парламента и изпълнителна власт, ще може да съхрани и запази това стабилно управление, защото е полезно за България. С идването на местните избори, градусът на напрежението ще се повишава, но ние трябва да правим политика, която да води до стабилно управление, каза още Цветанов. По думите му, за да може и след спечелването на местните избори да водим политика на диалог между изпълнителната и местната власт, подкрепена от законодателната с промените, които трябва да се правят и решенията, които трябва да се взимат в българския парламент.

В Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ присъства на откриването на нов офис на партията в пловдивския район "Източен". За събитието дойдоха и председателят на Народното събрание Цецка Цачева, депутати от 16-ти МИР - Пловдив, областният управител Розалин Петков, кметът на Пловдив Иван Тотев, кметовете на райони и симпатизанти на партията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини