Водни оръдия срещу ЦСКА

Феновете на ЦСКА ще бъдат охранявани с водни оръдия на мача срещу „Ботев“ на базата в Коматево. Полицаите се страхуват, че запалянковците могат да нахлуят и да прекратят двубоя, ако... отборът на Стойчо Младенов поведе в резултата.

Повечето фенове искат загуба, за да изхвърлят „Левски“ от първата шестица. Но футболисти и треньори на ЦСКА са категорични, че ще играят с пълни сили и само за победа.

Стойчо Младенов скри отбора в затворен комплекс в пловдивското предградие Беркут преди дербито. Фенове нямаха достъп до отбора и тренировката. В последните дни на всяко занимание в София запалянковци отиваха при тима и зовяха играчите да не си дават зор в този двубой.

В групата за дербито Младенов включи анголеца Антонио Фортеш, който още не е дебютирал за ЦСКА, след като бе привлечен с договор за шест месеца през зимната пауза. Треньорът заведе 20 футболисти в Пловдив и за първи път от началото на годината в отбора няма наказани и контузени играчи. Разбира се, в това число не влизат Валентин Илиев и Иван Маркович, които отдавна не играят заради тежки травми. Сърбинът се очаква да се завърне на терена в началото на април. Възстановяването от операция на коляното вече е на финала и Маркович започва да тренира на все по-сериозни обороти. Миналата пролет младокът бе едно от откритията на Младенов, но се контузи на тренировка през лятото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ