Стилиян дойде и „Вила“ громи - 4:0

Стилиян Петров дебютира в щаба на „Астън Вила“ и отборът записа най-звучната си победа през сезона. При това на чужд терен. С новия помощник-треньор „Вила“ отвя „Съндърланд“ с 4:0. Атаката в лицето на Кристиян Бентеке и Габриел Агбонлахор заби по два гола.

Новият мениджър Тим Шерууд пък се радва на втора поредна победа. В миналия кръг спечели дербито на Бирмингам срещу „Уест Бромич“ с 2:1. Шерууд и Петров обещаха, че няма да позволят отборът да изпадне. „Вила“ вече е на шест точки от опасната зона. А фенове на „Уест Бромич“ опитаха да пробият охраната веднага след края на първото полувеме и да атакуват треньора Густаво Пойет. Не можеха да повярват, че падат с 0:4.

В битката за място в Шампионската лига „Арсенал“ взе очаквана победа с 3:0 у дома срещу „Уест Хем“. В лондонското дерби вкараха Оливие Жиру, Аарон Рамзи и Матю Фламини. Но вторите 2 гола паднаха чак в последните 10 минути. Други резултати: „Кристъл Палас“ - „Куинс Парк Рейнджърс“ 3:1, „Лестър“ - „Хъл“ 0:0, „Уест Бромич“ - „Стоук“ 1:0.

В същото време Жозе Моуриньо злобно нападна легендата на „Ливърпул“ Греъм Сунес. Шотландецът обвини „Челси“ и Специалния, че са убили английския футбол при 2:2 срещу ПСЖ в Шампионска лига. „Сунес бе голям футболист, а аз не - каза Моу. - Но аз съм голям треньор, а той не е. Знам какво беше оставил в „Бенфика“ след себе си и че сега не работи никъде.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят