Нокаут в кухнята върнал формата на Руни

Тежък нокаут явно е върнал Уейн Руни във форма, след като домашно заснет видеоклип показа как защитникът на „Стоук“ Фил Бардсли го удря и просва на пода в безсъзнание. Кадрите са снимани в имението на Руни на 22 февруари. Бардсли е съсед – двамата се познават добре, тъй като бранителят бе и в „Манчестър Юнайтед“. Футболните звезди си устроили боксов мач в къщата на Руни, а страстта им към този спорт не е случайна. Тренирали са бокс в тийнейджърските си години. На кадрите се вижда размяна на удари, след което едно кроше на Бардсли просва Руни на пода и нападателят не мърда няколко секунди.

Шест дни по-късно асът на „Юнайтед“ вкара първите си голове след дълга суша - при 2:0 над „Съндърланд“ у дома.

Същевременно Жозе Моуриньо обяви: „Щастлив съм, когато се сравня с останалите мениджъри в играта. Всъщност, кои други виждам около себе си? Разликата е голяма, дистанцията в постигнатото също е сериозна... Кой мениджър във Висшата лига е ставал европейски шампион? Аз и Ван Гаал. А и в Европа - колко са? Гуардиола и Анчелоти са тези, които са го правили повече от веднъж.“

„Челси“, сегашният тим на Моу, направи 1:1 у дома със „Саутхемптън“ и изпусна шанс да се измъкне далеч пред втория „Манчестър Сити“ на 8 т. Лидерът има и мач по-малко, а авансът му вече е 6 пункта, след като шампионите от „Сити“ загубиха в събота от „Бърнли“ с 0:1.

Диего Коща изведе напред „Челси“, а Душан Тадич изравни от дузпа за „Саутхемптън“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят