Петричка лекарка обърка диагнозата на съдебен заседател, предписа му опасни лекарства

Съдебен заседател едва оцеля, след като с дни наред петричко джипи - жена го тъпчела с лекарства, противопоказни за неговото състояние. Те били предписани за диагнозата – отравяне на кръвта. От това последвали и тежки последици, които Виктор Льондов претърпял вследствие ежедневното вземане на предписаните му лекарства, пише struma.com.

Двата му крака отекли и се покрили с кървави петна.. Обезпокоено семейството му се принудило да потърси спешно консултация с друг лекар. Той направил кръвни изследвания на пострадалия и незабавно сменил лекарствата. Оказало се, че личният лекар на съдебния заседател тотално е объркал диагнозата му. Вследствие на което той развил непоносимост към лекарствата, които редовно поглъщал, по предписание на джипито си.

Двата крака на Льондов се подули и червените петна станали толкова болезнени, че той едва седял в зала. Когато отишъл при джипито си да иска направление за преглед, за което го посъветвал колегата, с посочените параметри на изследване на кръвта му за алергия и непоносимост към лекарствата, той му се сопнал в очите:Нищо ти няма, аде разкарай се, че нямам време за теб! Когато аз реша –тогава ще ти отпусна направлението, което искаш от мен. ”Преди това обаче му взел таксата., каза за struma.com пострадалият, който засега не пожела да съобщи името на лекуващата го лекарка, защото не е решил дали ще търси съдебно възмездие за причинените му страдания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони