Обиден любовник: Залях Нона с боя, защото живееше с трима

Делото срещу трима младежи, обвинени в заливането с блажна боя на 24-годишната пловдивчанка Нона Славова за извършено хулиганство с изключителен цинизъм и дързост на 24 юли 2014 г. , започна в понеделник в Районния съд в града под тепетата със скандални самопризнания. Един от тримата подсъдими - Петър Бакалски, заяви, че бившото му гадже Нона била залята с бяла боя, защото в магазина нямало червена.

Бакалски дори обвини един от двамата си "баджанаци" - Пламен Димитров, че той е скроил плана за заливането на Нона с боя като отмъщение за това, че тя ги е лъжела, а самата гавра Петър извършил заедно с аверите си Георги Косев Туджаров-Жабата (28 г.) и Тошко Иванов-Зомбито (24 г.) в парк в квартал "Кючук Париж".

"Нона живееше с трима мъже едновременно", декларира Петър Бакалски в съда. Причината за "отмъщението" според Бакалски била, че бившата му приятелка му изневерявала многократно, за което той научил от интернет, където дори били публикувани клипове със сексуалните й забежки. Това бил и основният мотив за отмъщението с 3 литра блажна боя, което дори било снимано с мобилен телефон, а клипът качен в интернет. Петър подмамил Нона да се срещнат в парк и дори седнал да разговаря с нея, Жабата я залял с боя, а Зомбито снимал клип от случката. Нона Славова обаче едва не ослепяла от токсичната боя, с която била залята.

На Петър Бакалски, Георги Косев и Тошко Иванов са повдигнати обвинения по чл. 325, ал. 2 от Наказателния кодекс и ако бъдат признати за виновни, могат да получат присъда до 5 години лишаване от свобода. Като свидетели по делото са призовани деветима свидетели, сред които е и майката на Петър Бакалски, която пред съда заяви, че Нона е наркоманка и дълго е живяла в дома й.

"Седем часа трима души ме чистеха със спирт, розова вода и бензин, за да премахнат от главата и лицето ми боята, която разяждаше кожата ми. Това, което изпитах, след като тримата ме заляха с боя, беше нечовешко. След гаврата те се изсмяха и избягаха, а Георги хвърли кофата с блажна боя и счупи китката ми. Преди това Петър размазваше блажната боя по лицето ми, за да може да ми влезе в очите", пък заяви пред съда Нона Славова. Тя обаче се оплете в показанията си, защото не можа да обясни кога, къде и с кого е живяла и дали е поддържала паралелна интимна връзка с трима мъже, както твърди обвиняемият Петър Бакалски. Нона обясни, че когато заживяла с 40-годишния Пламен Димитров, вече била прекъснала връзката си с Петър. Ходела му обаче на гости, но това не означавало, че имат връзка. "Петър беше лабилен, ходеше на психиатър, защото не можеше да преживее, че аз съм го зарязала", допълни г-ца Славова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право