Бившето гадже на Нона: Не съжалявам за стореното

Петър Бакалски, който заля с блажна боя бившата си приятелка Нона Славова, изобщо не съжалява за стореното. Това заяви той пред Нова телевизия при старта на делото за инцидента в Пловдив.

Делото е без аналог в родната съдебна практика, тъй като освен заливането с опасна течност има и допълнително насилие – клипчето е качено за назидание в социалните мрежи и видяно от хиляди хора.

„Аз не раздавам справедливост. Аз просто исках да стане ясно на абсолютно всички и на мой гръб, ако ще да е, всички да разберат тя каква е и на никой да не може повече тя това да го причини, каквото причини на мен и на още сумати народ”, заяви Петър. На въпрос дали съжалява за случилото се, той отговори категорично: „Не”.

През тези месеци Нона лекува зрението си и се възстановява психически. Загубила е и баща си. „Нямаше и два дни след инцидента, той получи мозъчен оток, който беше причинен от силен стрес – детето му едва не умря. Състоянието му се влоши. Загубих татко си малко преди Коледа”, разказа тя.

„Не може да се организира ударна бригада от трима големи мъже, които са готови да бъдат бащи – единият залива, вторият снима, третият забаламосва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини