Морган Фрийман се извини, след като беше обвинен в сексуален тормоз и непристойно поведение

Без дизел в новото Volvo S60 Всички нови модели на марката от 2019 г. ще бъдат електрифицирани

Иновационни слушалки заглушават хъркането на партньора

Белгийските власти ще разгледат жалба срещу инстаграм, свързана с новите правила за личните данни

Слави Несторов: С Боян Петров имахме уговорка да се срещнем на Еверест и това да е първата българска среща на върха

Александър Вучич: Ще бъдем готови на компромис с Косово

Предотвратиха контрабанда на близо 200 килограма наркотици на ГКПП “Капитан Андреево”

Сапьори обезвредиха бомбата в Дрезден от Втората световна война

Търговските преговори между Китай и САЩ ще бъдат възобновени на 2 юни в Пекин

Какво е наказанието за лошите баби?

Екатерина Захариева: Визитата на Борисов в Москва е координирана отдавна, не е по спешност

Еврогрупата не взе решение по последния транш от помощта за Гърция

Историкът Спас Ташев: Името „Илинденска Македония” не решава проблемите в региона

Откриха втората черна кутия на катастрофиралия в Куба пътнически самолет

Пътен полицай взима пари от столичен шофьор, инструктира как да му даде рушвета

Жена се спаси като по чудо, след като мъж се опита да я завлече в тъмна улица

Цвети Попова от Видин публикува в социалната мрежа фейсбук покъртителна случка от вчера. Тя била нападната от неизвестен мъж, за щастие не загубила присъствие на духа дала сериозен отпор на бандита, развикала се и случайни хора от съседния блок осветили тъмната улица, което я спасило, пише tribali.

Ето разказа на жертвата:

„Ще ви разкажа как един инцидент промени живота ми. На 16 март 2015 г., понеделник, тръгнах на работа. Бях първа смяна. Излязох от къщи в 5.40 часа. Тръгнах по улица „Владикина“, обичайния маршрут за работата ми. Пресякох булевард „Панония“ и чух стъпки зад мен. Обърнах се и видях мъж. Нормално, всички бързаме за работа. Тази улица има един неосветен участък до Седмо училище в квартал „Строител“. Стигайки до този участък, въпросният мъж ме бе настигнал, хвана ме за косата и наведе главата ми напред. Паднах… А той ме влачеше. Имаше много локви… Имаше много кал… Каза ми да стана, отговорих, че не мога. Казах му да вземе чантата ми, той отвърна, че не я иска. Каза, че има нож. През цялото време ме държеше за косата. Теглеше ме в посока към игрището зад стадиона. Станах и отново паднах. Казах си наум: от тук няма да мръдна. Започнах да го дера по краката, както си бях в калта. Започнах да крещя. Той ми запуши устата. Отблъснах ръката му и с всички сили крещях и виках за помощ. Удари ме с юмрук в главата. Аз не спирах да крещя. Не знаех какво ще ми се случи, ако спра да крещя. Изпуснах чантата си в калта и се уплаших повече, защото там беше телефонът ми. От блок 10 на квартал „Строител“ ни осветиха със силна светлина. Светлина, която го накара да ме пусне и да избяга. Светлината ме спаси. Не спирах да крещя. Добрах се до чантата си и звъннах на мъжа ми, а после и на телефон 112. Междувременно хората, които ни осветиха, бяха дошли при мен. Беше кошмар. Не вярвах какво ми се е случило. Дойде полиция, последва разпит, лекарски преглед и т.н. Радвам се, че съм жива и пак мога да прегърна синовете си. Благодаря на хората от блок 10 в „Строител“, благодарение на намесата им съм жива. Поисках от работодателя ми да мина редовна смяна – той отказа. Сега съм уплашена и безработна. А ти, нападателю мой, някой ден ще се разминем в малкия ни град… Знай, аз няма да казвам, че имам нож – ще го усетиш“, пише Попова.

В бюлетина на Областната дирекция на МВР от вчера, 16 март, и днес, 17 март, за инцидента не се споменава нито дума, пишат от сайта tribali.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.