Предстои рунд II между Томов и Стойчо

В сряда сутринта предстои рунд II в разговорите между собственика на ЦСКА Александър Томов и треньора Стойчо Младенов. Близо три часа продължи първата среща във вторник. Томов е непреклонен, че иска Екзекутора на „Ливърпул“ да бъде треньор на „червените“. Не приема и други постове като спортен директор или главен мениджър. Младенов от своя страна също държи на решението си, че сега е моментът да подаде оставка.

Крайно решение на въпроса все още няма. Но шансовете Стойчо да продължи работата си в ЦСКА се увеличи. Особено голямо значение има гласът на феновете. Младенов е получил над сто съобщения на мобилния си телефон с призиви от различни краища на България, че има пълна подкрепа на агитката. Оставане в ЦСКА ще се превърне в кошмарно дежа вю за уволнени от клуба служители, които традиционно се появяват само във фейсбук. Там интернет героите триумфираха с победоносни призиви при публикуването различните новини из онлайн пространството, че Младенов вече не работи на „Българска армия“.

Докато преговорите между президент и треньор продължаваха, отборът се готви по програма на Стойчо. Тръгнаха слухове, че Анатоли Нанков ще стане старши в ЦСКА и ще води мача с „Берое“ в събота. Но със сигурност последният капитан, носител на златен дубъл от 1997 година, както и останалите в „червения“ щаб са готови да напуснат при раздяла между ЦСКА и Младенов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ