Травестит, облечен като Галена, чака мераклии за ласки на изхода на Благоевград

21-годишен травестит, облечен като Галена, всяка сутрин застава на работното си място - изходът на Благоевград към Кулата и маха закачливо на шофьорите. Облечена в къси дънкови панталонки и разголена блузка, Галена обслужва мераклиите за ласки безотказно, пише struma.com.

Идва всяка сутрин от Перник и в 8:30 часа започва работа. До 12:00 часа днес бе приела 2-ма клиенти, които обслужила с пълна програма и припечелила първите си пари за днес. Галена е осиротяла, защото колежката й Преслава, с която работиха в екип, днес не бе на мястото. Докато почиваше между сеансите, човек  на struma.com разговаря с нея.

Здрасти Галена, къде ти е Преслава?

Замина по Гърция на гурбет, защо питаш да не си и клиент?

Ха-ха, да бе, а ти защо питаш? Не си ли пазите клиентите, не се ли конкурирате?

Не за всеки има място под слънцето. Има някои дето предпочитат мен, други нея и така, сега съм сама обаче. 

От кога си в този вид? Ти хем си травестит, хем проститутка нали?

Ми да, аз така съм се родила, от малка искам да съм момиче, започнах да работя, обаче от 14- годишна?

Майката ти знае ли какви ги вършиш?

Живея с баба ми, да, тя знае, нали си изкарвам пари, какво повече, няма срамна работа. Все пак има нужда и от такива като нас. Различни сме, но аз не се срамувам. Трябват ми пари да си сложа ц.... и и после да си сменя пола. Не мога да живея в кожата на мъж, такава съм си.

Колко заработваш, какви хора спират и се възползват от твоите услуги, като разберат, че си мъж какво става?

На ден 70 -80 лева, ето от сутринта 2 поръчки съм приела и изпълнила, пътувам всеки ден, работя до 14:30 ч и се прибирам. Спират ми и българи, и чужденци. Ми като във всяка работа има и проблеми. След като разберат, някои ме унизяват с груби думи, други обаче нямат нищо против.

Е какво им правиш на тия, дето се съгласяват?

Е, хайде де, изглеждаш умно момче, има начини всякакви, аз съм професионалистка. 

А често ли се случва да се заблуждават шофьорите, че си жена?

Оф, престани бе, та аз съм си жена и ще стана още по-красива жена.

С полицията проблеми нямаш ли, не те ли гонят от тук?

Ми да идвали са, но са толерантни, гонят ме и аз пак се връщам, тука стоянката е печеливша, по-скоро със сводничките имам проблем, някакви тука се правят на големи и ме гонят, обирала съм клиентите им. Ми какво да правя, като съм красива.

Галена, говори с репортера, но очите й шарят да не изтърве мераклия, а те, както се оказва, не са малко. Така че внимавайте шофьори, ако стройната фигура на Галена ви привлече, знайте, че това е Мартин и е първият травестит, упражняващ работата си публично в Благоевград.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони