Версия: 3-годишната Алиса скочила след мама от 5-ия етаж?

Има вероятност 3-годишната Алиса, която полетя от петия етаж на кооперация в Бургас да е скочила от терасата след майка си Александра Нани, а не заедно с нея. Това коментира говорителят на полицията в града Цветелина Рандева, цитирана от Дарик.

Сред версиите за инцидента от 17 март, при който 33-годишната московчанка загина на място, падайки с детето си от терасата на квартира на ул. „Батак” са самоубийство и склоняване към самоубийство. От прокуратурата съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител.

Резултатите от аутопсията на жената сочат, че тя е починала от черепно-мозъчна травма. Все още не са готови резултатите от експертизи, които трябва да докажат дали починалата е била под въздействие на опиати или алкохол в деня на инцидента.

3-годишната Алиса, вчера беше оперирана по спешност. Състоянието й все още е тежко. Лекарите се притесняват да обявят, че живота на детето е извън опасност, предвид че има риск от скрити вътрешни кръвоизливи. Предстоят нови изследвания и операции.

Бащата на Алиса, който работи в Москва, вече е пристигнал в Бургаската болница.
Екип на звено „Закрила на детето” в Бургас също работи по случая. Държавната агенция следва да задейства процедурата за проучване на близки и роднини в Русия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини