Версия: Емоционален срив зад фаталния скок на Александра

33-годишната рускиня Александра Наний е скочила заедно с 3-годишното си дете от 5-ия етаж на кооперация в Бургас в момент на емоционален срив. Това гласи основната версия на криминалистите за драмата, разиграла се във вторник вечерта в квартал “Лазур”.

Както писа “Труд”, чужденката се хвърли с дъщеричката си Алиса от блока на ул. “Батак”, близо до Руската гимназия. Александра загина на място, а момиченцето бе откарано в болница. То е със счупена ръка, травми на главата и гърдите, но е оцеляло, защото е било в прегръдката на майка си. Вчера лекарите съобщиха, че Алиса е стабилизарана, но все още има опасност за живота й.

Александра и съпругът й пристигнали от Москва преди 3 години в Бургас, когато детето им било на няколко месеца. Наели апартамента в блока. Таткото работел във фирма и често пътувал в командировки до Русия. Заминал пак преди няколко дни и Александра и Алиса останали сами. Ден преди самоубийството съседите разбрали, че на майката й е прилошало, хазяйката седяла при нея до полунощ и по непотвърдена информация дори бил викан лекар за преглед, който изписал успокоителни.

Рускинята била самотна, нямала близки в града, с които да споделя. Излизала само на разходки с детето. Според бургаски сайтове причината за емоционалния срив била любовна връзка на Александра с друг мъж. Жената сама я прекратила и се самообвинявала, че е предала съпруга си и детето си. Разследващи не потвърдиха информацията. Те все още продължават разпити на хора, познавали семейството. Показания трябва да даде и съпругът.

Аутопсията на тялото на Александра е приключила. Взета е кръв за проби, но засега няма данни жената да е била пияна, казаха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право