Жители на Сърница се срещнаха с Цветан Цветанов, Цецка Цачева и депутати от ГЕРБ в Народното събрание

Политиката не е за хора, които искат да насаждат омраза. Когато вие сте тук искам да усетите толерантността, която имаме помежду си. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на разговор с жители на Сърница в Народното събрание. „Всички политици са допринасяли за изкуственото напрежение, насаждано в определени региони“, заяви Цветанов и изтъкна, че ГЕРБ е толерантна към всички етноси и религии.

„Вие сте пред избор как да бъде управлявана Вашата община. Разумът е най-хубавото нещо в една демокрация. За мен е много важно всеки от Вас да има своята гражданска позиция. Вие сте едни добри стопани на най-младата община. Гарантирам, че всеки от ПГ на ГЕРБ, който декларира, че ще ви помогне, ще го направи“, подчерта още зам.-председателят на ГЕРБ.

Председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева заяви, че партията, която не прави разлика между пол, етнос и вероизповедание, е ГЕРБ. Тя обясни, че целта на посетителските групи в парламента е той да бъде открита територия за гражданите. Цачева пожела на сърничани да изберат достойния кмет за тяхната община.

Народният представител от ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева посочи, че е горда, че принадлежи на партия, която говори истината, а не печели изборите с компромати. „Ние винаги сме казвали, че ще бъде трудно, но ще работим заедно. Направете така, че Сърница да има по-добрия кмет, а Вие – по-добро бъдеще.

На срещата присъстваха народните представител от Силистра Алтимир Адамов, Димитър Гечев и Десислава Костадинова-Гушева.

Днес се срещнах с жители на Сърница в Народното събрание. Посещението им няма нищо общо с изборите, защото е уговорена преди месеци. Пред сърничани заявих, че политиката не е за хора, които искат да насаждат омраза. Обясних, че ПП ГЕРБ е толерантна към всички етноси и религии. Надявам се след визитата им в Народното събрание, всички тези хора да са усетили толерантността, която имаме помежду си. Те са пред избор как да бъде управлявана тяхната община. Разумът е най-хубавото нещо в една демокрация. За мен е много важно всеки от тях да има своята гражданска позиция, заяви Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини