Индийският Бекъм гостува на Любо Ганев

Индийският Бекъм гостува около час в офиса на Любо Ганев. Имащият статут на мегазвезда в родината си Ренеди Сингх, новото попълнение на ЦСКА, се оказа заклет фен на японския концерн „Асикс“. Разбрал, че в България представител на спортна марка №3 в света е славният волейболен бомбардир Любо Ганев, футболистът, наричан в държавата с 1,2 милиард население Индийския Бекъм, веднага потърси среща.

„Отдавна играя с тази марка и никога не съм й изневерявал“, позна Синг при визитата си при Любо, който близо 10 години държа рекордите за точки от нападение и сервис в италианското първенство, смятано за най-класно в света. Футболистът има 72 мача за националния отбор на Индия и през лятото се прибира в родината си. Сингх дойде в България, за да трупа европейски опит специално от Стойчо Младенов. В момента халфът е втори капитан в националния отбор.

От своя страна Любо Ганев показа най-доброто лице на българското гостоприемство. Индийската звезда си тръгна с най-новите модели маратонки, освен това си поръча и футболни обувки от „Асикс-Европа“. Първата седмица от престоя на Сингх в България бе проследена под лупа от индийски журналист, направил обширен репортаж. Репортерът продължава да информира медии с милионен тираж за всяка стъпка на халфа и дори поиска снимки от впечатляващата кариера на Любо Ганев на Ботуша.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ