Откриха телата на пет бебета в къща във Франция

Полицията е открила в четвъртък телата на пет мъртви бебета в къща в Югозападна Франция, съобщава запознат със случая източник. Това се очертава да бъде един от най-тежките случаи на убийство на деца през последните години, съобщава АФП, цитирано от Фокус.

След като било намерено тялото на новородено в термо чанта по-рано днес, служители на реда „открили още четири тела на бебета по време на обиск“ в къща в Лушатс, край град Бордо, съобщава източникът. Според информацията му, бащата е задържан, а майката е хоспитализирана.

Първият намерил чантата с бебешкото тяло вътре е бащата. Майката, която най-вероятно е родила у дома, е отведена в болница в Бордо „за гинекологични и психиатрични изследвания“. За момента няма данни жената да е имала психични заболявания. Двойката има две дъщери на 13 и 15 години.

Най-тежкият случай на убийство на деца в модерната история на Франция е от 2010 г., когато майка призна, че е убила осем от своите бебета чрез удушаване веднага след раждането им., посочва Гардиън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят