Принц Хари покани брат си принц Уилям за кум на сватбата

Съдът на ЕС: България е нарушила Директивата за птиците

КЕВР ще решава за продажбата на над 20% от енергийните дружества Това реши парламентът с промени в Закона за енергетиката

Запалянковци трошили автобус и псували полицаи

Румен Радев: Високо ценим споделения опит на Швейцария в системата на дуалното професионално образование

Започна пръскане срещу кърлежи в Търговище

Осъдиха мъж и жена, държали 3224 литра контрабанден алкохол за 27 686 лева

Единадесет партии ще могат да участват в предсрочните избори в Турция

Около 20 пострадали след изтичане на фенол в химически завод в Чехия

Румен Радев: Перспективата на България е да задълбочи европейската си интеграция, а това е невъзможно без присъединяване към Еврозоната

Чистачка пострада при късо съединение

София бе домакин на изнесено заседание на Военния комитет на ЕС

Почерпен млад водач удари челно завиваща кола и потроши още две паркирани

Светлината озари зала „България”

Д-р Ангел Кунчев: Имаме достатъчно ваксини Някои държави върнаха задължителните имунизации

Роднините на Тони са готови да вземат малката Камелия за снаха

След като повече от седмица 15-годишната Камелия се оказа, че момичето не е било много далеч от родния Видин.

Във врачанското село Тлачене 26-годишният Найчо, когото всички наричат Тони, довел 15-годишна Камелия. „Тя беше тук, но полицията дойде и я взе”, разказа Виржиния, снахата на момчето. Камелия живяла не повече от 2-3 дни в тази къща, разказват близките на момчето пред Нова тв.

Пред тях младите казали, че момичето е пълнолетно. „Не се усъмнихме, но след като видяхме по новините нейната снимка разбрахме за какво става въпрос. Карахме се и те избягаха”, разказа Виржиния. „Добре се държахме с нея, никой не я е дърпал насила, по собствено желание е била тук с момчето”, добави тя. „Тя каза, че вуйчо й я е биел”, сподели сестрата на момчето, Мара.

В многолюдния дом никой не е регистриран. Къщата няма нотариален акт, няма дори тоалетна. Въпреки липсата на условия, роднините на Найчо са готови да вземат малката Камелия за снаха. Затова част от тях заминали за Видин, за да склонят близките на момичето.

Тази сутрин пред Нова тв. майката на момичето Валя Вътова беше категорично, че никога не е била дъщеря си. „Били сме по-строги с нея, били сме против излизане в тъмните часове. На никого не пожелавам да изпита това, което изпитах аз. Два дни след като я намериха ние също не сме я видели ”, обясни тя. Майката на детето е категорична, че няма да се съгласи тя да се омъжи преди да стане пълнолетна. „След като навърши 18 години нека да прави каквото си иска, но засега е под наша отговорност” , категорична беше тя.

„Миналата година синът ми заради момиче, опитвайки се да се прехвърли от един прозорец в друг, за да отиде при нея, падна от 6-тия етаж и се потроши. Ние с мъжа ми направихме абсолютно всичко, което се изисква според мен от един родител. Опитахме и с добро и с лошо. Дори аз лично си позволих да му ударя два шамара. Той тогава беше на 18 години”, разказа в студиото на „Здравей, България” Джуджи.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.