Роднините на Тони са готови да вземат малката Камелия за снаха

След като повече от седмица 15-годишната Камелия се оказа, че момичето не е било много далеч от родния Видин.

Във врачанското село Тлачене 26-годишният Найчо, когото всички наричат Тони, довел 15-годишна Камелия. „Тя беше тук, но полицията дойде и я взе”, разказа Виржиния, снахата на момчето. Камелия живяла не повече от 2-3 дни в тази къща, разказват близките на момчето пред Нова тв.

Пред тях младите казали, че момичето е пълнолетно. „Не се усъмнихме, но след като видяхме по новините нейната снимка разбрахме за какво става въпрос. Карахме се и те избягаха”, разказа Виржиния. „Добре се държахме с нея, никой не я е дърпал насила, по собствено желание е била тук с момчето”, добави тя. „Тя каза, че вуйчо й я е биел”, сподели сестрата на момчето, Мара.

В многолюдния дом никой не е регистриран. Къщата няма нотариален акт, няма дори тоалетна. Въпреки липсата на условия, роднините на Найчо са готови да вземат малката Камелия за снаха. Затова част от тях заминали за Видин, за да склонят близките на момичето.

Тази сутрин пред Нова тв. майката на момичето Валя Вътова беше категорично, че никога не е била дъщеря си. „Били сме по-строги с нея, били сме против излизане в тъмните часове. На никого не пожелавам да изпита това, което изпитах аз. Два дни след като я намериха ние също не сме я видели ”, обясни тя. Майката на детето е категорична, че няма да се съгласи тя да се омъжи преди да стане пълнолетна. „След като навърши 18 години нека да прави каквото си иска, но засега е под наша отговорност” , категорична беше тя.

„Миналата година синът ми заради момиче, опитвайки се да се прехвърли от един прозорец в друг, за да отиде при нея, падна от 6-тия етаж и се потроши. Ние с мъжа ми направихме абсолютно всичко, което се изисква според мен от един родител. Опитахме и с добро и с лошо. Дори аз лично си позволих да му ударя два шамара. Той тогава беше на 18 години”, разказа в студиото на „Здравей, България” Джуджи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини