Охраната в мола, пребила до смърт Нягол Петров, въртяла ножове за забавление

Охранителите в Гранд мол - Варна, които убиха 52-годишният Нягол Петров се забавлявали по интересни начини с ножове и чалга, разкриват профилите им във Фейсбук. 22-годишният Красимир Димитров, който вчера впечатли със засмяната си физиономия, с която напусна съда, след като му бе определен постояненен арест, е публикувал забавления с мятане на ножове в коридорите на мола.

Красимир е заснел свой колега, когото той подканя да мята хладното оръжие. От профила му личи, че е бил любител на чалгата и имал агресивно отношение към жените. Освен псувните и обидните коментари, той демонстрира неуважение към нежния пол и чрез снимки, става ясно от профила му.

Преди две години охранителят бил на бригада в Ричмънд, Вирджиния в САЩ, където е работил като спасител. Там той рядко спазвал правилата за движение по пътищата, за което сам си признава в профила си. С колата, с която се фука в социалната мрежа по време на престоя си в САЩ, редовно огласял американските улици с чалга.

24-годишният Ангел Николов, който също е обвинен за убиството в мола, пък е имал страст към моторите.

Третият от охранителите - 19-годишният Цветан Маринов, е любител на водни спортове и също смело позира в профила си във фейсбук с хладни оръжия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини