Джеръми Кларксън: BBC са копелета. Със свалянето на "Топ гиър" обаче се прецакаха

"BBC са копелета. Със свалянето на програмата обаче се прецакаха. Шоуто беше страхотно, но го развалиха". Това каза отстраненият водещ на "Топ гиър" Джеръми Кларксън на благотворителна вечер в Лондон в четвъртък вечер по адрес на ВВС, съобщава британският вестник "Гардиън".

Кларксън добавя, че интересът към "Топ гиър" е бил толкова голям, че има лист на чакащите, желаещи да са сред публиката, за следващите 18 години. Миналата неделя предаването, което е заменило автомобилното шоу в програмата на ВВС, е имало с 4 млн. души по-малко зрители, уточнява "Гардиън".

На благотворителния търг Кларксън е платил 100 000 лири, за да направи една обиколка на пистата, ползвана за тестване на колите от "Топ гиър".

"Бих искал да направя една последна обиколка, преди копелетата да ме отстранят. Така че, ще отида в Съри и ще я направя, макар, че сигурно ще се просълзя, но майната му", заявил още водещият.

Този негов коментар подсказва, че вероятно повече няма да се върне на екран, въпреки че официално комисията, разследваща инцидента между Кларксън и продуцента му Ойсин Таймън, все още не се е произнесла. От ВВС уточняват, че проверката е приключила, но решението по казуса ще бъде съобщено в следващите дни.

Както е известно Джеръми Кларксън беше отстранен като водещ на "Топ гиър" на 10 март след конфликт с продуцента, а предаването беше свалено от ефир. Водещият и колегите му Ричард Хамънд, и Джеймс Мей имат договор с ВВС до края на март, по който трябваше да направят още три предавания. Те са заснети, но няма да бъдат излъчени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица