Арменските служби предотвратиха серия терористични актове

ГЕРБ преизбра общински лидер в Бургас

Крепостта Царевец отново се превръща в сцена за опера, балет и мюзикъли

Водата в село Казанка все още е негодна за пиене

40 ухапани от кърлежи във Варна

Турския правосъден министър: Гърция се е превърнала в сборище за престъпници

Ученици и общинари залесяват Монтана

Христо Радевски от Казанлък за програмата на д-р Емилова: Само за година стопих 49 кг Мъжът се е излекувал от подагра

Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25%

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов: Няма прекомерност в процесуалните действия при задържането на Десислава Иванчева

За Гергьовден пускат движението в дясното платно на източната дъга на Софийския околовръстен път от Казичене до АМ “Тракия” Министър Нанков направи оглед и на рехабилитацията на второкласния път София - Петрохан – Лом

Проф. Валери Стефанов: Най-големият враг на масонството са тоталитарните общества В Стара Загора се проведе публична дискусия за свободното зидарство

В Саудитска Арабия затвориха женски фитнес заради “неприличен” видеоклип

Мрежа за трафик на нелегални мигранти е разкрита във Франция

Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Преустройството на Военното НДК може да започне

Главният архитект на Столична община Петър Диков издаде заповед на 20 март т.г. за одобрение на проекта за преустройство на сградата на бул. „Ген. Скобелев“ No 23 в София (т.нар. Военно НДК), съобщават от Министерството на правосъдието.

Строителните и монтажните работи по преустройството на сградата за нуждите на Софийския районен съд и на Софийската районна прокуратура, могат да започнат след изтичане на 14-дневния срок за обжалване по реда на чл. 149, ал. 1 и ал. 3 от Закона за устройство на територията.

За цялостното преустройство на сградата, която е собственост на Министерството на правосъдието, Министерският съвет отпусна 10,7 млн. лв. с решение от 11 март т.г.

Ремонтните дейности трябва да се осъществят от строителния Консорциум „РСРП“ – София, който спечели обществената поръчка за проектиране и извършване на строително-монтажните работи на 6 декември 2012 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.