Скандал в хотела на ЦСКА - не пускат играчите по стаите

Скандал се разрази в хотела на ЦСКА по-малко от денонощие преди мача срещу „Берое“. След края на тренировката на базата в Панчарево на треньора Анатоли Нанков му бе съобщено, че картите за всички стаи на отбора са блокирани заради неплатени фактури. Не само сегашни, но и стари.

Управителят на хотел „Витоша“ наредил при прибирането тимът да чака в конферентната зала, докато се изяснят финансовите взаимоотношения. А на Панчарево съблекални няма и съответно играчите трябва мръсни и потни да седят във въпросното помещение. След совалки по оста Студентски град - Борисовата градина бе направен компромис. Камериерки чакаха на етажите, за да отключват със своите карти стаите на футболистите.

Около 19,30 ч изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров дойде и плати сметката на отбора. Не за първи път „червените“ имат проблеми от подобно естество преди мачове, но ръководството е изключително силно в ултиматумите за титла.

От пресконференцията в четвъртък и от преговорите между Стойчо Младенов и Томов ден по-рано остана още едно неизпълнено обещание - футболистите да получат поне забавената заплата преди двубоя с „Берое“ за повдигане на и без това падналия дух. Уви - по банковите карти на играчите не влезе нищо, а в сряда броят на неизплатените месечни възнаграждения стигна две. Премиите за победи са над десет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ