Коя е тази до Елтън Джон?

Правилният въпрос е по-точно: “Кой е този до майката на Елтън Джон?” Снимка от 90-ия рожден ден на Шийла Феърбрадър разтърси от смях социалните мрежи и вече два дни продължава да е една от най-обсъжданите теми в британския печат. Оказа се, че г-жа Феърбрадър решила за празника да замести сина си с негов двойник, тъй като двамата били скарани и не си говорели. Ето какво се случило по разказа на очевидец.

Партито на Шийла започва в 16 ч с шампанско. Гостите, около 80 души, говорят помежду си и поздравяват 90-годишната рожденичка. По някое време тя ги моли да заемат местата си, за да започне забавлението. Намаляват осветлението и се появява... сър Елтън Джон. Чудесно, шушукат си гостите, значи са се сдобрили! След първата песен присъстващите започват да се оглеждат смутено. Скоро става ясно, че това не е известният изпълнител, а негов двойник, нает срещу заплащане от възрастната дама.

Госпожа Феърбрадър очевидно не е загубила чувството си за хумор, коментират журналистите. Вчера британското издание “Дейли мейл” пусна обширен материал, който обяснява сложните отношения между майка и син.

Двамата прекъсват контакт помежду си през 2008 г. и оттогава не си говорят. Причината е, че “свекървата” обидила със злостни коментари съпруга на сина си - Дейвид Фърниш.

За изненадата за рождения си ден Шийла поканила Пол Бейкън, известен двойник на певеца. Тя подбрала репертоара и си подарила едночасов концерт с 16 от най-обичаните песни на сина си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица