Сестрата на изчезналия Васил: Според екстрасенс брат ми е убит и заровен

Сестрата на изчезналия Васил Григоров – Анелия, сподели, че според екстрасенс брат й е убит и заровен. Това обяви тя пред Нова телевизия. „Оказа се, че на името на изчезналия ми брат има куп фирми, които точат ДДС. Явно са го подлъгали, за да пишат на негово име. Той си имаше слабост – играеше хазарт. Явно за 500 или 1000 лева той се подписал, за да се водят фирмите на него. Никой от нас не знаеше”, сподели тя.
След като подали жалба в полицията в Ботевград, им казали, че поемат случая. „Това стана преди два месеца и все още нямаме никакви новини. И ние тръгнахме да проучваме нещата. С тати отидохме при екстрасенс, който ни каза, че брат ми е убит и заровен. Искаме да получим информация от МВР, но никой не ни обръща внимание”, сподели още сестрата на изчезналия.

Анелия разказа още, че един ден, преди да изчезне, в къщи пристигнали полицаи, за да търсят брат й. „Само ми махна с ръка и каза, че ще се оправи”, спомня си още тя.

Както е известно, МВР издирва 23-годишния Васил Григоров, който е в неизвестност от 21 февруари между 21 и 21:30 часа в Ботевград. Последно е видян в центъра на града. Облечен е със зелено горнище с качулка, черен анцуг и жълти маратонки. Според близките му Васил няма как да напусне страната, защото личните му документи са в дома му. Обявен е за национално издирване.

Васил е тренирал футбол, има един брат и четири сестри.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони