Жорж Ганчев: Комсомолски секретар от Гоце Делчев върви срещу руските ни братя

„Комсомолски секретар от Гоце Делчев, син на истински комунист, Росен Плевнелиев, сега върви срещу нашите братя в Русия, независимо кой ги управлява в момента, това не мога да приема”, заяви известният шоумен и кандидат-президент Жорж Ганчев, който коментира своето участие в последните политически събития у нас и мнението си за висшите политически лидери в предаването на Сашо Диков по Нова тв днес.

Ганчев обяви, че преди години проф. Шойлев бил на обяд в дома му и му казал: „Дай му едно рамо на Бойко Борисов да стане кмет, може да направи нещо добро”. Същото се повторило и за втория мандат на днешния премиер, който му „счупил му телефона да му даде рамо за медиите”.

Бившият лидер на Български бизнес блок коментира и словото на президента Плевнелиев в Народното събрание. Той нарече речта му „партитури, написани му от неговите хора”.

Той определи съществуването на НАТО като необяснимо след разтурянето на Варшавският договор и намесата на Европейския съюз в санкциите срещу Русия като „нарушаване на договореностите от Малта”.

„Посъветвах Велизар Енчев, ако прави българска СИРИЗА, да си намери няколко добри съветници”, сподели бившият партиен лидер. Той не отрече, че при добро предложение е готов отново да опита с кандидатурата си за президент на предстоящите избори.

Ганчев съобщи, че продава дома си в Лос Анджелис и ще остане в България, защото обича страната си и хората в нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини