Катето Евро, която стана баба: Аз съм щастлива, но и нещастна заради живота в България

Катерина Евро, която наскоро стана баба, сподели в студиото на bTV какво чувства след раждането на своята внучка и как гледа на живота в България. Тя призна, че е много радостна и щастлива от раждането на детето на сина си Сашо Кадиев, но и нещастна заради бедността и проблемите, с които живеем в България.

„Щастлива съм в момента, защото станах баба, беше време, но съм и нещастна, защото виждам, че в България нещата се влошават, вместо да се подобряват. Убиват деца, жени, животни, озлобяваме се един срещу друг и това ме потиска”, каза Катерина Евро. Тя определи живота в България в момента като „пълен ад”.

Според актрисата хората у нас тънем в мръсотия, непрекъснато ни се случват лоши неща – пожари, свлачища, снеговалежи. „Не знам в какъв свят ще живее моята внучка, страхувам се”, каза още тя, но уточни, че се надява нещата да се променят след време.

Катето Евро призна, че иска синът й да сключи официално брак с избраницата си, макар че това си е решение на младите. „В моя живот не бих променила нищо, всичко, което ми се е случило е хубаво”, призна тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица