Емил Данчев ще помага в търсенето на треньор

Емил Данчев, мениджърът на Димитър Бербатов, се очаква да помага на ръководството на ЦСКА да намери нов треньор. Агентът е акционер в клуба и има най-голям опит във футболните дела сред факторите на „Армията“ в момента.
През 90-те години Данчев беше изпълнителен директор по времето на „Мултигруп“, а след това влезе в мениджърския бранш.

В ЦСКА са твърдо решени, че няма да назначават скъп треньор или човек, който не притежава лиценз. Така явно отпадат трима кандидати - Любослав Пенев, който едва ли ще слезе на ниско ниво като заплащане, както и по-младите Галин Иванов и Методи Деянов, които нямат лиценз „Про“. Сред споменатите в последните дни вариант остава Александър Томаш, който натрупа опит във втородивизионния „Банско“. А не трябва да се изключва възможността за последните девет мача до края отново на мостика да застане вездесъщият Димитър Пенев.

Докато Александър Томов държи властта в ЦСКА, също е абсурдно Валентин Илиев да получи директорски пост. Двамата неведнъж влизаха в словесен конфликт. Ако Томов остане на власт, Илиев въобще няма да получи нов договор като като футболист. Защитникът е контузен в момента, а и не е казал дали ще продължи кариерата си без значение дали в ЦСКА или друг клуб.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ