Лукарски: Трябваше да подкрепим ГЕРБ по-активно в Сърница

От тази сутрин експертите работят в Иганово. Надявам се резултатите да излязат бързо и да направим изводите. Това каза в сутрешния блок на БНТ икономическият министър Божидар Лукарски.

Нещата в Иганово нямат абсолютно нищо общо със станалото в Горни Лом. В Иганово няма работници, които да работят в тези складове. Има двама охранители. Единият е подал сигнал и се е действало доста компетентно. Разпоредил съм проверка във всички складове в страната. Тези на ВМЗ са най-добрите в България, разкри министърът.

Трябваше да се включим по-активно на изборите в Сърница. С ГЕРБ сме коалиционни партньори и трябваше да ги подкрепим по осезателно. Реформаторският блок няма да правим коалиция за местните избори с ГЕРБ.

Те обявиха, че ще се явяват самостоятелно. На местата, където се стигне до балотаж ще подкрепяме техния кандидат и обратното, разкри Лукарски. Тезата, че РБ преяжда с власт е изключително невярна. Назначенията по времето на Орешарски са били много повече отколкото сега. Още в началото обявихме, че имаме много добре подготвени кадри, специалисти и експерти. Назначените от БСП и ДПС, които си вършат съвестно и качествено работата не се уволняват. Работя много добре с Томислав Дончев. Нямаме никакви проблеми, каза още Лукарски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини