Най-малко 10 загинали при пожар в нелегален нефтен кладенец в Индонезия

Мач на кило кръв и метър кожа

“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Петър Кънев: Ще има сериозен отлив на руски туристи поради санкции на ЕС към Русия

“Ще има сериозен отлив на руски туристи поради санкции на ЕС към Русия. Заявките засега са 70 процента по-малко. Беше забранено на силовите структури в Русия, а те са 5 милиона семейства, да почиват в България, бяха спрени субсидираните екскурзии на пенсионери и ученици, особено голям отлив имаме в детските лагери”. Това каза пред БНР Петър Кънев – председател на парламентарната икономическа комисия. 

Той коментира и версията за саботаж при взривовете във ВМЗ “Сопот”: Притеснявам се, че когато има човешка грешка, търсим анонси от американските филми. Липсата на контрол, мотивация, държавност, водят до това, че друг ни е крив.

“Метеоритът, който падна скоро в района, Кънев коментира: Дали беше метеорит, или паднал съветски спътник от време оно, вестниците така се продават. Истина е, че на много места се случиха събития, които имат само една причина – лоша трудова дисциплина, лоша дисциплина в технологията, в проектирането”, каза още шефът на парламентарната икономическа комисия.

“Дано този път отговорността не се размие”, допълни той.

“Тая тема я коментирахме още при взривовете в Челопечене, край София. Там също се доказа, че има продукция на частни фирми. Проблемите в търсенето на отговорност си стоят. Всичко ще продължи, докато няма наказани. Шенген няма да видим никога, докато не се оправим с правосъдието и силовите структури. Шенген е преди всичко условия за борба с корупцията, борба с престъпността”, заяви още Петър Кънев. 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.