Ракът като дефицит на витамин B17!

Въпреки че много алтернативни лечения за рак са показали успех през годините, имало е твърде малко дискусии относно възможните начини за предотвратяване или подтискане на рака, преди да има шанс да атакува, или ефективното му контролиране след като удари. Налице е и въпросът защо ставаме все по-уязвими по отношение на всяка форма на рак. Има ли пряка връзка между лесно проучваемите и непрекъснато увеличаващи се количества химикали и добавки в храната ни и водоснабдяването, или причината е в премахването на някои важни съставки от нашите рафинирани западни диети?

Има убедителни доказателства, че премахването на витамин B17 от нашите диети изиграва най-голяма роля за увеличаването на уязвимостта ни.

През 1950 г. след много години на изследвания биохимика д-р Ернст Т. Кребс младши, изолира витамин, който номерира B17 и назова Леатрил “Laetrile”. С течение на годините хиляди се убедиха, че Кребс най-накрая откри начин за контрол на всички ракови заболявания, убеждение споделяно от още повече хора днес. Обратно през 1950 г. Ернст Кребс не е имал представа какво гнездо на оси той е на път да разбърка.

Не можещи да патентоват B17 или защитят изключителни права за витамин, мултинационалните фармацевтични компании стартират мащабна пропагандна атака с безпрецедентна порочност срещу Леатрил, независимо от факта, че сме заобиколени от доказателства за неговата ефективност в контролиране на рака. За съжаление повечето „Правителства“ са се преклонили под натиска, упражняван от фармацевтичните мултинационални компании, американската администрация за храните и лекарствата (FDA), както и на Американската медицинска асоциация. Всички те провеждат изключително успешни кампании на “плашене”, въз основа на факта, че витамин B17 съдържа “смъртоносен” цианид, удобно забравяйки, че витамин B12 също съдържа големи количества цианид, но е свободно достъпен в магазините за здравословни храни в световен мащаб. От този момент нататък яденето на кайсиеви ядки или B17 Леатрил стана синоним на извършване на самоубийство. Още през петдесетте години д-р Ернст Кребс доказа по възможно най-убедителен начин, че B17 е напълно безвреден за хората. След тестване на витамина върху животни, той напълни голяма спринцовка с мега-доза концентриран Леатрил, който след това инжектира в собствената си ръка! Драстично може би, но авантюристичния д-р Кребс все още е жив и здрав и днес.

Витаминът е безвреден за здравата тъкан поради една много проста причина: всяка молекула от B17 съдържа една единица цианид, една единица от бензалдехид и две глюкоза (захар). За да стане опасен цианидът, е необходимо първо да се “отключи” (разгради) молекулата и той да са освободи. Трик, който може да се извърши само от един ензим, наречен бета-глюкозидаза, който е налице във всички части на човешкото тяло в малки количества, но в наистина огромни количества (до 100 пъти по-високи) само на едно място - мястото на злокачественния раков тумор. Така цианидът се освобождава само на мястото на рака с драстичен резултат, който става напълно опустошителен за раковите клетки, тъй като единицата бензалдехид се освобождава в същото време. Бензалдехидът наистина е смъртоносна отрова, която действайки в синхрон с цианида, образува отрова 100 пъти по-смъртоносна, отколкото всяка от тях взета по отделно. Комбинираният ефект върху раковите клетки е най-добре да се остави на въображението. Но какво да кажем за опасността за останалата част от клетките на организма? Друг ензим, rhodanese, винаги присъстващ в много по-големи количества, отколкото отключващия ензим бета-глюкозидаза в здравите тъкани, има способността лесно да разгражда цианида и бензалдехида в полезни за тялото продукти. Предвидимо може би, злокачествените ракови клетки не съдържат ваобще rhodanese , оставяйки ги напълно на милостта на двете смъртоносни отрови.

B17 КОМПЛЕКС съдържа основния източник на витамин B17 - кайсиеви ядки. Продукт е разработен на база на посочените по-горе изследвания и доказателства за ползата на витамин В17 при онкологични заболявания.

Можете да закупите в определени аптеки или на тел.:

02/ 822 03 12, 0876 766 800

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве