Манчев и Иванов ще тренират ЦСКА

Владимир Манчев и Галин Иванов ще тренират ЦСКА, докато клубът назначи нов треньор. Двамата работят в школата, но нямат лиценз „Про“ и не могат да водят мачове. Ще им помагат двама от щаба на напусналия Стойчо Младенов - треньорът на вратарите Стоян Колев и бразилският кондиционен специалист Ренато Шмид. Отборът се събира в 10 часа на стадион „Българска армия“, но не се знае къде ще тренира. Вчера в Борисовата градина се появи Адалберт Зафиров, който вече е бил пожарен вариант за селекционер.

В същото време Стойчо Младенов пожела да разтрогне договора си с ЦСКА по взаимно съгласие и да не минава през Арбитражния съд на БФС. По този начин ще постъпят и помощниците му. Всички имат основание да скъсат договорите си заради забавени заплати, но целта на целия екип е това да стане по най-културния начин.

Юлиян Инджов бе допуснат до счетоводството на ЦСКА и по едно и също време беше със Стойчо Младенов в административната сграда на „Българска армия“. Контакт между тях обаче него е имало. На излизане строителният предприемач каза: „Не познавам Стойчо Младенов!“ Очевидно беше съвсем искрен. Миналата седмица лично Инджов отправи ултиматума към Младенов за титла, което доведе до напускането му. А вече е ясно, че двамата никога не са говорили очи в очи.

„Възложил съм на изпълнителния директор Александър Тодоров да намери треньор“, добави бизнесменът и напусна стадиона. Все още няма резултати от одита на ЦСКА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ