Михайлов и Божинов делят една стая в националния

Николай Михайлов и Валери Божинов ще спят заедно в стая на лагера преди мача с Италия, за да покажат, че всичко в тима е наред. Двамата размениха преди години половинките си Алисия и Николета Лозанова, имаше и напрежение между тях. В момента звездите са без дами до себе си. Михайлов и Божинов сами решили, че е най-добре да спят заедно.

В същото време националният селекционер Ивайло Петев поиска всеки да покаже по 101 процента от възможностите си в дебюта му. „Най-важното е да сме спокойни - каза треньорът. - Без дисциплина не може да се постигнат успехи. Предстои ни много тежък мач и нямаме право да допускаме грешки. Италия е отбор, който концентрира усилията си в защита. Радвам се, че ще дебютирам именно срещу този съперник. Ако можех да избирам между Норвегия, Хърватия и Азербайджан, щях да поискам Италия.“

Единствено Ивелин Попов не тренира в първия ден от лагера. Очаква се да се включи във вторник. В последния момент по спешност беше повикан Борислав Стойчев от „Левски“. Той заменя контузения Илия Миланов. Досега Стойчев е играл единствено в неофициалната контрола срещу Румъния в Анталия през февруари.

Вероятно Ивелин Попов ще изведе националния отбор с капитанската лента. Въпреки скандалите около мача с Малта (1:1) позицията му явно няма да бъде отнета. След мача с Румъния Петев отказа да назове кой ще е капитанът. Възможно е да има и гласуване в отбора за лентата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ