Нов случай на пребит до смърт несретник във Варна

Варненската полиция разследва смъртта на още един пребит до смърт нестретник - само дни след убийството на психичноболен мъж в Гранд мол “Варна”.

65-годишният Костадин Костадинов от каварненското село Българево бил открит мъртъв в неделя следобед в изоставена постройка на пазара в квартал "Чайка". Трупът, престоял там близо месец, бил намерен от клошар, който влязъл в помещението, за да го използва като тоалетна. При първоначалния оглед съдебен лекар не открил следи от насилие и обявил, че става дума за естествена смърт. При аутопсията в понеделник обаче се оказало, че по тялото на Костадинов има множество увреждания от жесток побой.

Преди години Костадинов имал проблеми със закона и оттогава не се прибирал в родното си село. Там живее сестра му, която не знаела нищо за него. Живеел във Варна като клошар. Според търговци от пазарчето изоставеното помещение в миналато е било китайски ресторант, но след това останало без наематели и станало сборище на клошари. Преди месец го ползвал друг бездомник. Той обаче го напуснал, влязъл в болница и след като му отрязали крака, бил пратен в социален дом.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право