Изпълнителният шеф на ЦСКА Александър Тодоров: Тъпа и гнусна игра, работим по резервния план

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров определи действията на акционерите Петър Манджуков и Юлиян Инджов като "тъпа и гнусна игра". Той предположи, че атаката най-вероятно е насочена персонално към президента на "армейците"Александър Томов.

"Работим по резервния план и смятам, че ще се справим. За съжаление ние бяхме подготвени за друго, когато г-н Инджов каза, че ще поеме всичко. Това ни скъси времето за реакция. Той не ми вдигаше телефона вчера през цялото време. Нямам допълнителна информация. Всичко беше подписано и готово за сделката. Разписан е предварителният договор и всичко беше готово. Даже и Томов ги търсеше в продължение на два дни. Смятам, че ще се справим със ситуацията. Нормално беше да спрем предишния план, когато г-н Инджов каза, че ще поеме всичко. Ако това не е нарочно, то е много глупаво. Към 31 март Инджов и Манджуков ще бъдат мажоритарни собственици така или иначе. Това е една много тъпа и гнусна игра. Те ще си придобият близо 56 процента от акциите. Цялото им поведение е много, много неприятно. Грозно поведение. Ясно е какво целят, но трудно мога да кажа откъде идва тази атака. Като прочетете тяхната декларация, сами можете да видите какво целят. Явно атаката е насочена към г-н Томов персонално, а аз друго обяснение нямам", каза Тодоров.

"Лира" така или иначе дава кредити на ЦСКА за издръжката, а те как ще се разберат помежду си. . . Към 4 милиона лева са те. Дълговете са 13 милиона и 4-те към "Лира", общо 17 милиона. Това обаче са кръчмарски сметки, дайте да не ги правим", добави той. "Дължим по една заплата на футболистите, а днес стават две. Нямаме намерение да не плащаме. За нас най-важното е да спасим клуба, а от други дребни игрички няма смисъл", каза още Тодоров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ