Десертите, които ни карат да се чувстваме добре през лятото

Всеки ще се съгласи, че десертът е най-добрата част от всяко хранене. Тестени сладкиши, пудинги, крем карамел са подходящи когато времето е студено, но какво да кажем когато дневните температури достигнат 30 градуса. Поради високите температури и изгарящото слънце, за предпочитане са сладките изкушения, които престояват повече време в хладилника.

Международната платформа за онлайн поръчки на храна подбра някои от най-подходящите летни десерти, които ни карат да се чувстваме по-добре.

Чийзкейк със замразено кисело мляко- Лесен и вкусен десерт, който разхлажда и засищаСладолед- безспорно най-предпочитания десерт за топлото време. Можем да го комбинираме с плодове или с парче шоколад.Замразени плодове- Подходящи да се консумират така или да се направят на охлаждаща напитка.Сладоледена торта- Може да бъде намерена във всяко заведение, но не би ви затруднило, ако предпочете да си я приготвяте в домашни условия.Торта с плодове, бисквити, мюсли и цедено кисело мляко. Разхлаждаща, вкусна и лека, тази торта ще направи летния ден по- поносим и приятен.

Ако всичко това ви се струва твърде трудно за приготвяне или отнемащо много от свободното време посветено за любимите хора, то може да добавите вашата доза десертно щастие като си поръчате онлайн любимия десерт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме