Арестуваха дядо, вилнял в болница

62-годишен мъж е бил арестуван в сряда след като вилнял в болницата в Павликени. Екшънът се разиграл около 15,30 часа. В злополучния ден 7-годишният внук на мъжа паднал в училищния двор. Момчето си контузило шийни прешлени и учителите незабавно извикали Спешна помощ. В школото пристигнала линейка и откарала ученика в болницата. Пострадалото момче било подложено на скенер, установено било, че травмата не е сериозна и му била оказана необходимата медицинска помощ.

През това време дядото научил за инцидента и влетял като хала в Спешното отделение. Възрастният мъж захванал без причина да ругае и обижда персонала. Внезапно грабнал стол и замахнал с него към една от медицинските сестри и като по чудо не я ударил.

Медиците алармирали полицията и след минути пристигнали униформени. Като ги съзрял И. Д. се нахвърлил с обиди срещу тях и дори ги заплашил със саморазправа. Ченгетата обаче оковали с белезници буйстващият мъж и го отвели за 24 часа в ареста. По случая е образувано бързо производство за хулиганство.

От болничната управа споделиха, че И.Д. е стар познайник на персонала в лечебницата. Скандалджията често ходел да му мерят кръвното и винаги се заяждал и карал с медиците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони