Млада майка се бори за живота си след диагноза рак на стомаха

Една млада майка има нужда от помощ. Преди две години Ани чува диагнозата рак на стомаха. До днес е претърпяла няколко операции в чужбина, няколко химиотерапии. Състоянието й обаче се влошава, а за поддържането му всекидневно са нужни лекарства, терапии и процедури, които семейството трудно заплаща. Всеки може да й помогне с текст DMS ANI на номер 17777, разказва Нова ТВ.

Ани е изтощена, отпаднала и на прага на силите си. “Tя вече не може да става изобщо. Слагаме я на количка за да се храни. Всичко е много трудно. Тя много отслабна , особено в последния месец”, разказа майка й Йоанна Чириду.

Възможностите младата жена отново да се грижи за сина си почти са се изпарили. Вариант да загубят битката обаче няма. „В Германия могат да й поставят ваксина, която е точно за нейния вид рак, рак на стомаха. Това е единственото, което може да я спаси в момента”, разказа майката на младата жена.

„В момента тя наистина е много зле и има нужда от абсолютно ежедневните лекарства, точно толкова на битово ниво суми са й нужни, но би помогнала и просто да й изпращат позитивна енергия и да се молят за нея”, каза от своя страна Михаела Филева.

Мечтите в семейството са прости. „Искаме да проходи, да седи, да може да прегърне сина си”, сподели баща й Апостол.

За Ани всеки ден от живота й струва различно и всеки лев изпратен на номер 17 777 с текст DMS ANI може да спаси живота й.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини