Стоян Георгиев срещу сестра си Ани Цолова

Брат и сестра ще се конкурират за зрителското внимание сутрин по телевизора. От понеделник, 30 март, репортерът на Би Ти Ви Стоян Георгиев ще се включи като ководещ в сутрешния блок на Би Ти Ви. Така ще се изправя „на гърба“ на „Здравей, България“, където водещи са неговата сестра Ани Цолова и Виктор Николаев.

Освен Георгиев в помощ на основния водещ Антон Хекимян ще се включи и Мария Цънцарова. Така сутрешното ефирно пространство ще се „разчупи“ и освен традиционните двойки от мъж и жена вече ще има и трима водещи в ефира - двама мъже и дама.

До промяната в „Тази сутрин“ се стигна, защото титулярката Биляна Гавазова вчера излезе в отпуск по майчинство. Очаква се да роди през май. Партньорът й в ефира Антон Хекимян я изпрати с букет цветя, а след това в неговия профил във фейсбук се появиха и традиционните селфита от студиото, както и от раздялата.

Това е поредната промяна за сутрешния блок на Би Ти Ви за последните две години. През есента на 2013 г. на мястото на Цолова и Николаев дойдоха Константин Караджов и Генка Шикерова. Дамата обаче също се посвети на майчинството, а Караджов се оттегли зад кадър. После екипът им отстъпи мястото си на Хекимян и Гавазова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица