Кадри на „Левски” сменят новите треньори на ЦСКА

Двама минали през „Левски” футболисти са заместниците на новите треньори на ЦСКА Галин Иванов и Владимир Манчев. В детско-юношеската школа са назначени Атанас Борносузов и Юлиян Петков. Нито един от двамата обаче не е марков „син”, просто са минали през „Герена”. Изборът за новите треньори е направен от шефа на школата Спас Джевизов. В дебюта си дуетът Иванов - Манчев стартира с 2:2 при гостуване на „Хоризонт” (Турново), шести в македонската първа лига. На трибуните дойде голяма агитка от фенклуба в Петрич.

В същото време Александър Томов демонстрира, че няма намерение да подарява акциите си на фенове. Такъв призив отправи строителният предприемач Юлиян Инджов. С декларация в официалния сайт Томов съзря завера и липса на възможност запалянковци да издържат ЦСКА. Той разясни как се финансира клубът в момента - от трансфери, телевизионни права, билети и дотации от мажоритарния акционер „Лира инвестмънт”.
В ЦСКА са категорични, че няма да има проблем с вземането на лиценза до крайния срок - вторник. Но никой не смее да твърди как ще се процедира със заемите към Инджов и Петър Манджуков, които възлизат на около 4 милиона лева.
Дългът към НАП също е гарантиран, твърдят от „Българска армия”. Задълженията към агенцията са около 10 милиона лева. Засега ЦСКА не казва по какъв начин е направена гаранцията.
Томов беше атакуван от фенове след телевизионно интервю пред Би Ти Ви. Те искаха разяснения какво възнамерява да прави занапред. В ефира Томов отсече, че няма да позволи ЦСКА да фалира.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ