Лубиц се интересувал от гей сайтове и самоубийства

За сенчестата страна от живота на втория пилот на А320, обвинен за смъртта на 149 души, пише днес The Sunday Express, като се позовава на полицейски източници. Оказва се, че Андреас Лубиц не само е плашел жените, с които се е срещал със странни изказвания, но и ровичкал из гей сайтове в интернет, като и се интересувал от сексуални извращения и самоубийства.

“Наши експерти провериха компютъра му и получената от нас информация доказва, че вторият пилот е търсил в интернет "тъмната страна" на живота в мрежата, сред която сайтове с хомосексуална порнография, темата за самоубийства и сексуални извращения", е заявил източник от полицията в Дюселдорф, пише The Sunday Express.

Изданието отбелязва също така, че на предишната месторабота на Лубиц в качеството му на стюард, той бил известен с прякора "Доматения Анди" - немски евфемизъм за скрити гейове.

По думите на негови близки и познати, вторият пилот имал проблеми със сексуалната ориентация. Неслучайно бевшата му приятелка го напуснала, след като се уплашила от обърканите му изказвания, показващи болното състояние на съзнананието му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят