„Рига“ помоли за помощ срещу „червената“ армия

Автоиндустрията в САЩ призова Тръмп да не налага мита върху вноса на коли

Муслин и Янкович отпадат като вариант за „Левски“

1700 незаети места останаха в софийските гимназии

Новият британски министър за Брекзит иска по-интензивни преговори с ЕС

Кнесетът прие спорен закон, даващ право на самоопределение само на евреите

Погазват се правата на психично болните

Учени регистрираха нова сеизмична активност край вулкана Етна

Сменяме валидните винетки с електронни Общините искат 20% от таксите

Борисов пред „Известия“: Влизането на Турция в ЕС в момента е невъзможно

Нараства броят на заразените със Западнонилски вирус в Гърция

Избили на сляпо животните в Странджа Не е установен дори щамът на болестта

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 20 юли 2018

Румяна Милова, дирекция „Паркиране и мобилност“ пред „Труд“: Въвеждаме нощен служебен абонамент за „синя зона“ в София Центърът за градска мобилност ще осигури патрул и паяк

Доналд Тръмп очаква нова среща с Путин

Испански хотели набират работници от България

Испанската верига “Сол Мелиа” набира персонал от България за хотелите си на остров Майорка. Обявата е публикувана на сайта на Агенцията по заетостта в рубриката “Работа в Европа”. Засега са обявени 50 свободни места за спортни аниматори и циркови артисти (магове, жонгльори, мимове, акробати). Одобрените кандидати ще бъдат назначени за летния сезон (май-октомври).

Брутно заплащане е 1200 евро на месец. Спортните аниматори трябва да имат опит във воденето на групи по спининг (групово каране на колело), йога, пилатес. Всички кандидати трябва да владеят на много добро ниво английски и испански, немски, португалски, руски или полски език.
Кандидатсва се със CV със снимка и мотивационно писмо на английски език до 16 април. С предварително одобрените кандидати ще се проведе интервю. Храната се осигурява от работодателя. Пътните разходи първоначално се поемат от работниците, но след края на договора се възстановяват.
Агенцията по заетостта е публикувала и обява за 20 свободни места за готвачи в ресторанти и пъбове в Южна Англия. Брутното заплащане е между 2000 и 3000 британски лири (между 5300 и 7800 лв.) в зависимост от заеманата позиция. Интервютата с работодателя Hall&Woodhouse ще се проведат на 20 април в Бургас и на 22 април в Пловдив.
Кандидатите ще минат и кратък практически изпит. Работодателят осигурява квартира. Наемът е 145 лири на месец. По време на работа служителите могат да се хранят в ресторантите като ползват 50% намаление от редовните цени.
Свободни места за готвачи и келнери има и в Германия. Брутната заплата е между 1500 и 1800 евро в зависимост от квалификацията и отговорността на позицията.
За по-нискоквалифицираните кадри също се предлагат работни места. Чешки работодател търси работници за засаждане на разсад и почистване на гори. Заплащането е между 15 000-23 000 крони (между 1000 и 1600 лв.) на месец. Кандидатите трябва да владеят на разговорно ниво чешки, руски или английски език.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.