Мрежа за трафик на нелегални мигранти е разкрита във Франция

Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Апелативна прокуратура – Велико Търново втора по натовареност за 2017 година

Кметът на Търново удостоен с наградата на Министерство на културата „Златен век“ Министър Боил Банов: Велико Търново е град на мислещите и творящите

Арестуваха трима тийнейджъри, ограбили и пребили младеж в Пазарджик

ЕС приветства решението на КНДР да прекрати ядрените си и ракетни изпитания

Раненият от бомбичка полицай: От разпръсналите се стъкла пострада роговицата на окото ми, необходим е по-висок контрол

Гърция наема френски бойни кораби заради засилващото се напрежение с Турция в Егейско море

Тръмп ще посети Великобритания през юли, може да отседне при кралицата в Балморал

Започна плановият годишен ремонт на Пети блок на АЕЦ “Козлодуй”

Велопоход в подкрепа на болните от хемофилия (СНИМКИ)

Бойко Борисов: Ако не ме бяха изгонили от МВР, още щях да марширувам по плаца "Не бях наивен, а ядосан, когато влязох в политиката"

Кралица Елизабет II става на 92 години

Обвиниха нотариус, селски кмет и акционер в измама

Почина бившият председател на “Локомотив” Владимир Аврионов

Испански хотели набират работници от България

Испанската верига “Сол Мелиа” набира персонал от България за хотелите си на остров Майорка. Обявата е публикувана на сайта на Агенцията по заетостта в рубриката “Работа в Европа”. Засега са обявени 50 свободни места за спортни аниматори и циркови артисти (магове, жонгльори, мимове, акробати). Одобрените кандидати ще бъдат назначени за летния сезон (май-октомври).

Брутно заплащане е 1200 евро на месец. Спортните аниматори трябва да имат опит във воденето на групи по спининг (групово каране на колело), йога, пилатес. Всички кандидати трябва да владеят на много добро ниво английски и испански, немски, португалски, руски или полски език.
Кандидатсва се със CV със снимка и мотивационно писмо на английски език до 16 април. С предварително одобрените кандидати ще се проведе интервю. Храната се осигурява от работодателя. Пътните разходи първоначално се поемат от работниците, но след края на договора се възстановяват.
Агенцията по заетостта е публикувала и обява за 20 свободни места за готвачи в ресторанти и пъбове в Южна Англия. Брутното заплащане е между 2000 и 3000 британски лири (между 5300 и 7800 лв.) в зависимост от заеманата позиция. Интервютата с работодателя Hall&Woodhouse ще се проведат на 20 април в Бургас и на 22 април в Пловдив.
Кандидатите ще минат и кратък практически изпит. Работодателят осигурява квартира. Наемът е 145 лири на месец. По време на работа служителите могат да се хранят в ресторантите като ползват 50% намаление от редовните цени.
Свободни места за готвачи и келнери има и в Германия. Брутната заплата е между 1500 и 1800 евро в зависимост от квалификацията и отговорността на позицията.
За по-нискоквалифицираните кадри също се предлагат работни места. Чешки работодател търси работници за засаждане на разсад и почистване на гори. Заплащането е между 15 000-23 000 крони (между 1000 и 1600 лв.) на месец. Кандидатите трябва да владеят на разговорно ниво чешки, руски или английски език.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.