Пиян шофьор записа "хеттрик" - нацели "Ягуар", БМВ и електрически стълб

Пиян шофьор записа своеобразен "хеттрик" в неделя около 17.20 часа в Пловдив, след като с опела си натресе последователно паркирани леки автомобили "БМВ" и "Ягуар" и електрически стълб при нескопосана маневра и завой наляво на кръстовището на ул. "Славееви гори" и "Стефан Стамболов" в квартал "Кючук Париж".

Пристигналите на местопроизшествието служители от сектор "Пътна полиция" тествали 53-годишния водач С.Д. с дрегер и техническото средство отчело 1,68 промила алкохол. Пияният шофьор е задържан за едно денонощие в Първо РУП-Пловдив, а срещу него е образувано бързо производство.

Такова бързо производство е започнато и в Асеновград срещу 46-годишният Т.Ж., който е задържан за 24 часа в Районното управление на полицията, след като бил заловен в неделя около 15.40 часа да шофира фолсквагена си с 2,13 промила алкохол в кръвта.

Полицаи от Четвърто РУ-Пловдив разследват обстоятелствата около пожара, при който в неделя около 5.30 часа сутринта на ул. "Михаил Такев" напълно е изгорял лек автомобил "Фолксваген". Той не е бил в движение от няколко години и се предполага, че палежът може и да е умишлен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони